14-10-09

Doe zoals Eddy Wally: Go strange, in Kortrijk

Het filmpje is eens te meer een creatie van Koen Vromman: Vroemvroem/GarageTV.

 

Laatste oproep! Jongeren die naar het buitenland willen - zijn er andere? - kunnen zich MORGEN DONDERDAG 15 OKTOBER in Kortrijk ter dege informeren over alle mogelijke opties. Daartoe organiseert JINT vzw een groots opgezet evenement in de Mainhal in het niet uitgebrande deel van de Pottelberg. Go Strange! De toegang is gratis.

Op donderdag 15 oktober 2009 is er in de Mainhall in Kortrijk het evenement Go Strange. Van 12 tot 15.30 uur is het toegankelijk voor scholen die zich vooraf inschrijven, van 16 tot 20 uur is het toegankelijk voor het publiek. De toegang is gratis.  Je vindt de Mainhall in het niet uitgebrande deel van de Pottelbergsite: Engelse Wandeling 2 J01, 8500 Kortrijk.

Buitenlandplannen

Go Strange is hét evenement voor jongeren met buitenlandplannen. Je kan er terecht voor tal van workshops waarin je de weg wordt gewezen naar het buitenland. Op de infomarkt sla je een praatje met organisaties die vrijwilligerswerk, studies, stages, (vakantie)jobs, zomerkampen of taalcursussen in het buitenland aanbieden. Je krijgt er informatie over zowel gratis als betalende mogelijkheden. Om je helemaal zin te doen krijgen in een internationaal avontuur vertellen bekende en minder bekende Vlamingen over hun grensverleggende ervaringen. En dat alles helemaal voor niks!

GO STRANGE is een organisatie van JINT vzw. JINT stimuleert en ondersteunt jongeren en jeugdorganisaties op vlak van internationale mobiliteit. JINT wordt voor deze opdracht gesubsidieerd door het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap en de Europese Commissie. Meer info over JINT? Surf naar www.jint.be.

00:30 Gepost in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.