25-07-07

Allons enfants...

buurtbarbecue Goedendaglaan1

Levendige buurten maken de sterkte (en de gezelligheid!) van een stad uit. Het tweede stuk van de Kortrijkse Goedendaglaan verzamelt elk jaar rond een grote barbecue in ... de Hengelaarsstraat. Zie: http://www.goedendaglaan.bravehost.com . Dit jaar was het op de quatorze juillet. Of ze de Marseillaise gezongen hebben, zoals Leterme een week later zou doen, weet ik niet. Maar republikeins zijn ze wel mijn buren. Het stuk Goedendaglaan waar ik in woon doet het op een ander weekend, in ... de Vredelaan. Zou het niet gezelliger zijn met zijn allen samen?

Nee, ik ben nog niet herbegonnen met deze Kortrijkse nieuwsblog. Ja, ik ben nog bezig met mijn scriptie Nederlands Recht aan Open Universiteit. Op 14 augustus mag ik mijn thesis gaan verdedigen, in de Noord-Limburgse stad Heerlen. En dan ga ik nog een paar weken uitblazen. Maar het kan wel zijn dat ik intussen hier helemaal op het onverwachts een stukje post.

Afspraak begin september voor de definitieve heropstanding van Kortrijklinksbekeken. Ik broed op allerlei plannetjes. Suggesties, tips en onthullingen zijn van harte welkom - als het maar over Kortrijk gaat.

21:39 Gepost in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

blij te lezen dat de site vanaf september nieuw leven zal worden ingeblazen! 1 trouwe lezer heb je alvast! Succes met de scriptie!

Gepost door: hannes | 30-07-07

De commentaren zijn gesloten.