13-10-06

Uitwaaien. Wie gaat er mee?

VL-Parlement

Met AC Curieus, een rode club in een volkse wijk (Langemunte), gaan we volgende week zaterdag op bezoek in het Vlaams Parlement. Iedereen mag mee. Het wordt een interessante en leuke uitstap naar de hoofdstad.

Ik sta op de affiche als gids, omdat ik, als ambtenaar (èn gids) van het Vlaams Parlement, de rondleiding zal verzorgen. En omdat ik al van in 1975 naar Brussel pendel, ken ik er wel genoeg interessante plekjes voor een plezierige stadswandeling. Met de nodige stops in een paar typische cafeetjes.

Wie mee wil, stuurt mij een mailtje (kortrijk@marclemaitre.be) of geeft mij een belletje (0473 38 26 47). Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.

Commentaren

ik zou wel willen maar ik moet jammer genoeg werken weekend dienst

Gepost door: xxxxx | 13-10-06

Waar blijven de dagelijkse updates? Ook vanuit de oppositie is er toch iets te rapporteren? Meer zelfs!

Gepost door: Wes | 19-10-06

Beetje geduld Ja, ik weet het, ik laat mijn oren hangen. Beetje blogvakantie genomen. Moest van iets bekomen...

Maar binnen enkele dagen, schiet ik weer in gang.

Na lang overwegen heb ik besloten op dezelfde lijn verder te gaan: nieuws brengen over Kortrijk. Weliswaar gekleurd nieuws, maar toch in de eerste plaats nieuws, berichten die ook bij niet-politici nieuwsgierigheid kunnen opwekken. Wat niet betekent dat ik niet zal uitkomen voor mijn gedacht.

Wel kan ik niet meer garanderen dat ik elke dag iets post. Ik moet dringend nog enkele uitgestelde klussen afwerken. Bijvoorbeeld een scriptie maken voor mijn rechtenstudie in Nederland, een andere uit de hand gelopen hobby.

Gepost door: marc | 19-10-06

De commentaren zijn gesloten.